Over ons

Wereldbar is een onderdeel van Schell Projects. Meer dan 60 jaar hebben we ons gespecialiseerd in vaste inrichtingen van hotels, restaurants, winkels, kantoren, bibliotheken, wachtruimten en particulier projecten.  Met wereldbar.com bieden we nieuwe exclusieve trendy producten aan die in elke stijlvolle omgeving passen en gebruikt kunnen worden.

Bent u op zoek naar een complete inrichting voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Schell Projects.

Werkwijze

Alles wordt in ons eigen atelier gemaakt. Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen. U kunt onze producten direct via onze webshop (wereldbar.com) bestellen of contact met ons opnemen voor een product of een complete inrichting op maat. 

Na uw (online) bestelling nemen wij contact met u op i.v.m. de levering en om uw speciale wensen te bespreken.De levertijd is afhankelijk van de bestelling. Bij elke bestelling of offerte-aanvraag geven wij altijd aan op welke termijn de producten geleverd kunnen worden. U kunt ons hierover ook altijd contacteren.

Verzendingen

De verzendkosten voor een bestelling bedragen €50,- per bestelling. Wanneer je een bestelling plaatst boven de € 1000,- zijn de verzendkosten gratis.  

Het is ook mogelijk dat je de bestelling (kosteloos) bij ons afhaalt. Hiervoor vink je bij het plaatsen van de bestelling het vakje ‘afhalen’ aan. Voor Nederland is deze locatie Venlo, voor België is dit Arendonk. Na het plaatsen van je bestelling zullen wij contact met je opnemen.